Başvurmayana para cezası!

Sanayi sicil belgesi sahibi işletmeler yıllık işletme cetvellerini bildirmezlerse para cezası ile karşılaşacak

08 Mart 2018 Perşembe 12:39
Başvurmayana para cezası!

Sanayi Sicil Belgesi sahibi işletmeler 1 Ocak-30 Nisan tarihleri arasında bir önceki yıla ait (Yıllık ciro bilgisi, kapasite kullanım oranı bilgisi, çalışan sayısı, tüketilen enerji, üretim şekli, üretim bilgisi ve atık madde bilgisi) yıllık işletme cetvellerini eksiksizdoldurarak sistem aracılığıyla internet ortamından on-lıne olarak veya zorunlu hallerde bağlı bulundukları şehrin Bilim Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü’ne yazılı olarak vermeleri gerekiyor.

Yapılan açıklamaya göre, sanayicilerin 1046.00 TL’lik  idari para cezasına muhatap olmamaları için 30 Nisan 2018 günü sonuna kadar beklenilmeden bir an önce yıllık işletme cetvellerinin girişlerini internet ortamından yapması isteniyor.

Son Güncelleme: 08.03.2018 13:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.