İş alemine hatırlatma

Cumhuriyet tarihinin 3. Sanayi Şurası, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinesinde 20-21-22 Kasım 2013 tarihleri...

18 Kasım 2013 Pazartesi 18:56
 İş alemine hatırlatma

Cumhuriyet tarihinin 3. Sanayi Şurası, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinesinde 20-21-22 Kasım 2013 tarihleri arasında Congresium Ankara ATO Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek.

Sanayi alanında durum tespiti, inceleme ve değerlendirmeler yapmak, uygulamadan kaynaklanan sorunları belirlemek ve bunlara ilişkin çözüm önerileri sunmak amacıyla, ‘2023’e 10 Kala Orta ve Yüksek Teknolojili Ürünlerde Avrasya’nın Üretim Üssü Türkiye’ teması ile düzenlenecek kogrede: ‘Bilimsel ve Teknolojik Gelişim - Ar-Ge ve İnovasyon’, ‘Kamu Destekleri, Etkileri, İzlenmesi ve Değerlendirilmesi’, ‘Sanayide Sürdürülebilir Üretim’, ‘Sanayide İnsan Kaynakları ve İstihdam’, ‘Sanayi Yatırım Bölgeleri ve Kümelenme’ ve ‘Sanayi Politikaları ve Uluslararası Rekabet’ başlıkları ele alınacak.

Kongre ile ilgili ayrıntılı bilgi  www.sanayisurasi@gov.tr  web adresinden alınabilecek.





Son Güncelleme: 18.11.2013 18:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165