Doç. Dr. Asım BALCI

Doç. Dr. Asım BALCI

1971 Çorum doğumlu olan Asım Balcı, 1992 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Yüksek Lisansını ABD'deki University of Kentucky'de tamamladı. Daha sonra Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünde doktorasını bitirdi.

Bir süre Muğla Üniversitesinde görev yaptıktan sonra, 2003-2007 yıllarında Sağlık Bakanlığında Prof. Dr. Recep Akdağ'ın danışmanı olarak görev aldı. Türkiye'nin sağlıkta dönüşüm projesinin mimarları arasında yer aldı.

En son Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi olarak görev yapan Balcı,  2007-2010 yılları arasında da Türksat A.Ş.'de e-Devlet  ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevlerinde bulundu. 

Türkiye'nin e-Devlet projesinin alt yapısının hazırlanması ile bir çok AB projesinde yer alan ve yürüten Asım Balcı'nın, çok sayıda yayınlanmış makale ve kitabı bulunuyor.

İyi düzeyde İngilizce bilen Balcı, evli ve iki çocuk babası.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165