Bağcı Kırgızistan’da bağımsız gözlemci

Kırgızistan'da yapılacak milletvekili seçimlerine...

05 Ekim 2015 Pazartesi 19:00
 Bağcı Kırgızistan’da bağımsız gözlemci


Kırgızistan'da yapılacak milletvekili seçimlerine uluslararası gözlemci olarak katılacak olan TBMM Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, Bursa Milletvekili Erkan Aydın ve TBMM uzmanı Mehmet Yahya Çiçekli'den oluşan heyet Manas Üniversitesi’ni ziyaret etti.


Rektör Prof. Dr. Sebahattin Balcı’yı rektörlük makamında ziyaret eden heyet, daha sonra Yönetim Kurulu Üyeleri ile senato odasında bir araya geldi. Rektör Balcı, “Sayın Milletvekillerimizin üniversitemize yapmış oldukları bu anlamlı ziyaret, iki kardeş ülkenin kurduğu, ikili ilişkilerde en büyük bağ olan Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi camiasında büyük bir mutluluk ve memnuniyet kaynağı olmuştur. Değerli Milletvekillerimize şahsım ve üniversitem adına teşekkür ediyor hoş geldiniz diyorum.” dedi.

Rektör Vekili Prof. Dr. Asılbek KulmIirzayev ise, heyet üyelerine yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür ederek; “Sayın Milletvekillerimiz üniversitemize yapmış olduğunuz bu anlamlı ziyaret bizi oldukça memnun etti. Türkiye Büyük Millet Meclisinin üniversitemize olan destek ve katkıları bizlere büyük bir güç vermektedir. Millet Meclisinin saygı değer Milletvekilleri ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz” dedi.

Çorum Milletvekili Cahit Bağcı; Kırgızistan'a ilk defa geldiğini ifade ederek; “Kırgızistan devletinin dost ve kardeş ülke olduğunu bizzat gözlemledim, Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi de bu kardeşlik ve dostluk bağının en büyük kaynağı durumunda. Genç yaşına rağmen çağdaş ve modern eğitim anlayışıyla büyük başarılar elde edeceğine inanıyor çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum .” dedi.

 

Son Güncelleme: 05.10.2015 19:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.