Çin'den Uygurları ihbar edene ödül!

Çin, Doğu Türkistanlı Müslümanları ihbar edenler için ödül uygulaması başlattı.

05 Mayıs 2015 Salı 12:47
 Çin'den Uygurları ihbar edene ödül!


Çin, Doğu Türkistanlı Müslümanları ihbar edenler için ödül uygulaması başlattı.


Çin, 66 yıldır işgal ettiği Doğu Türkistan'da her gün yeni bir uyglama getiriyor . 3 gün önce Doğu Türkistan'lı müslümanlara alkol ve sigara satışını zorunlı kılan Çin, en son olarak da Doğu Türkistan'da müslümanlara birbirni gambazlaması durumunda para vereceğini açıkladı.


Türkistan İslam Bülteni Haber Ajansı'nın haberine göre; Bölgeden gelen en son haberlere göre Çin ,Doğu Türkistan'ın sokaklarında birbirleri ihbar etmeleri durumunda para ödülü olduğunu belirten kartlar dağıttı .


Çin'in Doğu Türkistan sokaklarında dağıttığı kartların tercümesi şöyle:


”Şüpheli bir durum veya ülke güvenliği ve istikrarsızlığı ile ilgili olumsuz bir haber duyarsanız, aşağıdaki telefon numaralarına derhal ihbarda bulunun ve arkada yazılı para ödülünü hemen alın. Radikal dinciler(Asabi Unsurlar)Zorbalık,Terörle bağlantılı vebenzeri ülkemizin güvenlik ve istikrarı ile ilgili her türlü ip uçlarını 24 saat otomatik olarak çalışan 400-896-1235 No.lu ücretsiz telefona ihbar edeniz. İhbar ettiğiniz husus kanıtlandıktan sonra 5 bin- 500 bin yen (830-83 bin $) arasınada ödüllendirileceksiniz. Sizin bu konudaki bu iyi niyetiniz ve haklı davranışınız kesinlikle gizli tutulacaktır.”




Son Güncelleme: 05.05.2015 12:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165