Çorum ‘Kudüs İslamındır’ dedi

Saadet Partisi ve sivil toplum kuruluşları İstanbul Yeni Kapı'da düzenlenen 'Kudüs İslamındır' mitingine katıldı

11 Aralık 2017 Pazartesi 17:11
Çorum ‘Kudüs İslamındır’ dedi

Saadet Partisi'nin organizesinde sivil toplum kuruluşlarının destek verdiği '’Kudüs İslam’ındır'’ mitingine Çorum’dan katılım oldu.

İstanbul Yeni Kapı mitingine, Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık, İl Müfettişi Ömer Doğan, Anadolu Gençlik Derneği Merkez İlçe Başkanı Mehmet Göle, İslam Toplumu Sosyal Medya Derneği İl Başkanı Abdullah Gökgöz, Gençlik Kolları İl Başkanı Adem Kayar ve iki otobüsle çok sayıda Kudüs sevdalısı katıldı.

İSLAM ÜLKELERİNE ÇAĞRI

SP İl Başkanı Faruk Cıdık, yaptığı açıklamada, 'Kısa vadede bütün İslam ülkelerinin Kudüs'ü Filistin'in başkenti olarak tanıdıklarını bütün dünyaya ilan etmeleri gerekir. İslâm ülkeleri resmi veya gayrı resmi İsrail ile olan askeri, siyasi, ekonomik ve diplomatik ilişkilerini kestiğini bütün dünyaya ilan etmeleri icap eder. Tüm bölge ülkeleri hava sahalarının İsrail'e ait sivil ve askeri bütün uçuşlara kapatmalıdır." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.