İHH’dan çarpıcı Mısır raporu

Mısır’da 3 Temmuz 2013 tarihinde yaşanan askeri darbe sonrasındaki gelişmelerin insan hakları boyutunda değerlendirilmesi amacıyla, İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından bölgeye bir ekip gönderildi.

26 Temmuz 2013 Cuma 14:29
İHH’dan çarpıcı Mısır raporu


10-14 Temmuz 2013 tarihleri arasında İHH İnsani Yardım Vakfı'nın Av. Gülden Sönmez (İHH İnsan Hakları ve Hukuk Komisyonu Başkanı), Hakan Albayrak (yazar), İzzet Şahin (İHH Yönetim Kurulu Üyesi), Ümit Sönmez (İHH İletişim Koordinatörü) ve gazeteci Nevzat Çiçek’ten oluşan heyeti Mısır’a giderek gözlemlerde bulundu.

İHH Çorum Temsilcisi Selim Özkabakçı, askeri darbe sonrası yaşanan işkence, kötü muamele ve hukuksuz gözaltıları, fotoğraf ve belgelerden yararlanarak raporlaştıran İHH ekibinin, bu raporu uluslararası topluluğa ve kamuoyuna sunduğunu açıkladı.


İHH'nın Mısır raporunu okumak için tıklayınız... 

http://www.ihh.org.tr/fotograf/yayinlar/dokumanlar/175-misir-raporu-askeri-darbe-ve-insan-hakki-ih-MISIR_RAPORU_TR.pdf





Son Güncelleme: 26.07.2013 14:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165