14 ilde yapıldı

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Çorum'da esnafı bilgilendirdi

15 Kasım 2017 Çarşamba 15:28
14 ilde yapıldı

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Sanatkârlar Genel Müdürlüğü organizasyonunda ülke genelinde yapılması hedeflenen esnaf ve sanatkârlara yönelik bilgilendirme toplantıları 14 ilde gerçekleştirildi.

Esnaf ve sanatkârların tabi olduğu mevzuat, krediye erişim imkânları, yeni pazarlara erişim ve rekabet gücünün arttırılması konularının işlendiği, sorunlara çözüm önerilerinin sunulduğu toplantılarda, Halk Bankası, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB), Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Kredi Garanti Fonu (KGF) gibi kurumlardan temsilciler ile esnaf ve sanatkarlar bir araya getirildi.

Esnaf ve sanatkârları bilgilendirme toplantıları bugüne kadar; Çorum, Ordu, Adana, Bursa, İzmir, Ağrı, Kocaeli, İstanbul, Kırşehir, Aksaray, Adıyaman, Van, Elazığ ve Hatay olmak üzere 14 ilde gerçekleştirildi.

Gerçekleşen toplantılarda esnaf ve sanatkârlarla bir araya gelinerek esnafların sorun ve talepleri birinci ağızdan dinlendi ve bunlara alanında uzman kişilerce cevap verildi.

Yapılan son bilgilendirme toplantısı, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin de katılımıyla 28 Eylül 2017 tarihinde Hatay’da gerçekleştirildi.  Toplantılar bundan sonra da farklı illerde yapılmaya devam edilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.