29 yıl aradan sonra…

Çorum İmam Hatip Lisesi 1984 yılı 7-A sınıfı, 29 yıl aradan sonra yemekte buluştu. Önceki akşam biraraya gelen 7 /A sınıfı geçmişin anılarını tekrar yaşama imkânı buldu.

20 Mayıs 2013 Pazartesi 19:57
 29 yıl aradan sonra…

Düzenlenen yemeğe Zeki Aköz, Mustafa Köse, Mahir Odabaşı, Resul Velidedeoğlu, Arif İşler, Şaban Çalışkan, Erol Köse, Recep Cengiz, Hamit Erdoğan, Hüseyin Kır, Cengiz Tufan, Yusuf Avcı, Hasan Okumuş, Ahmet Çek, Mehmet Tığlı, Mahmut Yanık, Celal Çakırtekin, Kerim Yurttaş, Erkan Şahinci, Davut Batuk, Kadir Yumurtacı, Hasan Çıplak, Özcan Özaydın, Mustafa Kaya, İdris Baştuğ, İbrahim Karslı, Ahmet Çınar, Uğur Bolat, Hayri Özyılmaz, Özcan Cebeci, Hayrettin Avcı, Ömer Yavuz, Mehmet Sakallı, Bahri Öztuna, Cüneyt Erdem, Erol Balaban ve Selim Karaca katıldı.

Bundan sonra her ay buluşma sözü alan eski dostlar, gelecek günlerde il dışındaki sınıf arkadaşlarının da bu etkinliğe katılması için programlar düzenlenmesi kararı aldılar.



Son Güncelleme: 20.05.2013 20:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet ekecik 2023-08-03 11:09:14

Mezununuz Kadir yumurtacı asker arkadaşım ulaşamıyorum 05365432603