40 yıl sonra buluştular

Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 1974-1975 eğitim öğretim yılında...

30 Mayıs 2015 Cumartesi 09:08
 40 yıl sonra buluştular


Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 1974-1975 eğitim öğretim yılında mezun olan öğrenciler, ‘40. Yıl Buluşması’ adı altında program düzenlediler.


Bir grup öğrencinin girişimiyle planlanan programa çok sayıda öğrenci, o dönemde görev yapan idareci ve öğretmenler katıldı.


Program katılımcıları 40 yıl sonra, öğrencilik yaptıkları sınıflara girerek kendilerine ait olan sıralara oturarak anılarını tazelediler. Daha sonra okulun bölümlerini gezen katılımcılar okul Yiyecek İçecek Hizmetleri alanı tarafından hazırlanan ikramlardan yediler. Okul Müdürü Halise Akay tarafından hazırlanan özel Mezunlar Defteri’ne anılarını, duygu ve düşüncelerini yazdılar.


Başta İstanbul ve Ankara olmak üzere Türkiye'nin uzak illerinden programa katılan misafirler bu etkinliğin her yıl yapılması isteyerek, toplantıdan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Okul Müdürü Halise Akay'a programa katkılarından dolayı teşekkür ederek çiçek takdim ettiler.




Son Güncelleme: 30.05.2015 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165