5 sendikadan ortak tepki!

Çorum'da 5 ayrı eğitim sendikası öğretmenlere yönelik şiddeti ortak basın açıklaması yaparak protesto etti.

09 Mayıs 2018 Çarşamba 15:46
5 sendikadan ortak tepki!

Eğitim sendikalarının yöneticileri öğretmenlere yönelik şiddeti protesto etti.

Eğitim Bir Sen, Türk Eğitim Sen, Eğitim Sen, Eğitim İş ve Özgür Eğitim Sen Şube Başkan ve yöneticileri bugün 23 Nisan Ortaokulu bahçesinde toplanarak ortak basın açıklaması yaptı.

Ellerinde ‘Alo 142 öğretmeni bıçakladılar, yeter artık, öğretmenime dokunma, şiddete hayır’ yazılı dövizler taşıyan eğitimciler adına açıklamayı Kamu Sen Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Selim Aydın yaptı.

Aydın, açıklamasında 23 Nisan Ortaokulu müdür ve müdür yardımcısına bir veli tarafından şiddet uygulandığını iddia ederek, eğitim sendikaları olarak olayı kınadıklarını belirterek, Milli Eğitim Bakanlığı’ndan talepleri sıraladı.

Son Güncelleme: 09.05.2018 17:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat başaran 2018-05-10 00:20:55

Özgür Eğitim-sen basta olmak üzere dik duruş sergileyen tüm kurum ve kuruluşları tebrik ediyorum.

Avatar
ÖZEL SINIF 2018-05-10 09:50:14

Veli toplantısında özel sınıfların birinde öğretmen velilere hitaben '' GÜZİDE SINIFIN GÜZİDE VELİLERİ HOŞ GELDİNİZ''' Diyebiliyorsa GÜZİDE olamayanlarda itiraz ediyor HOŞ olmamış

banner165