50 il Çorum’da toplandı

Türkiye Öğrenci Meclisi Çalıştayı Çorum’da yapıldı.

22 Ağustos 2017 Salı 13:48
50 il Çorum’da toplandı

Anitta Otel’de gerçekleşen çalıştaya Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Kır ve 50 ilden gelen öğrenci meclisi başkanları katıldı.



Çalıştayın açılışında bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, gençliği önemsediklerini belirterek, “Geçmişini inkar etmeyen, geleceğe yön veren öğrencilere ihtiyacımız var. Bir ülkenin geleceği yetenekli ve sorumluluk sahibi gençlerin varlığına bağlıdır.” dedi.



Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Kır ise, “Öğrenci meclisleri demokrasi kültürü ve öğrencilerimizin kendi iradelerine sahip çıkmaları açısından çok önemli. Çalıştayın ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.



Türkiye Öğrenci Meclisi Başkanı Gencay Kaşık da, “Gençlik bir milletin geleceğidir. Atalarımızın sahip oldukları ruhla çalışmak biz Türk gençlerinin vazifesidir.” dedi.

Çalıştay sonrası Çorum Müzesi’ni ziyaret eden 
Öğrenci Meclisi Başkanları yetkililerden bilgi aldılar.

 

 

Son Güncelleme: 22.08.2017 13:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.