50 öğrenciye eğitim desteği

Emniyet Müdürü Murat Kolcu’nun eşi Fatma Kolcu’nun öncülüğünde 50 öğrenciye giysi ve eğitim desteği sağlandı.

08 Kasım 2018 Perşembe 16:50
50 öğrenciye eğitim desteği

Emniyet Müdürü Murat Kolcu’nun eşi Polis Eşleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Fatma Kolcu’nun öncülüğünde 50 öğrenciye giysi ve eğitim desteği sağlandı.

Çoçuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında hazırlanan ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak belirlenen öğrencilere mont, bot ve kırtasiye zetinden oluşan paketler hediye edildi.

80.Yıl Ortaokulu’nda öğrenim gören 10, diğer okullardan  40 olmak üzere toplam 50 öğrenciye  Emniyet Müdürü Sayın Murat Kolcu’nun eşi Polis Eşleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Fatma Kolcu, 80.Yıl İlköğretim Okulu Müdürü Ali Ateş, TDP Şube Müdürlüğü görevlileri ve eğitimcilerin katılımıyla, bot, mont ve kırtasiye setinden oluşan paketler ile çeşitli hediyeler verilerek eğitimlerine katkı sağlanması hedeflendi.

Son Güncelleme: 08.11.2018 17:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165