Ahlatcı'nın yurdu incelediler

İşadamı Ahmet Ahlatcı'nın yaptırdığı öğrenci yurdunu incelediler

13 Aralık 2017 Çarşamba 01:30
Ahlatcı'nın yurdu incelediler

AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ ve KYK Genel Müdür Yardımcısı Hasan Davulcu, işadamı Ahmet Ahlatcı’nın Eşref Hoca Caddesi’nde yaptırdığı öğrenci yurdunu ziyaret etti.

AK Parti’den yapılan duyuruda, İl Başkanı Karadağ ile KYK Genel Müdür Yardımcısı Hasan Davulcu’nun, işadamı Ahmet Ahlatcı’nın yaptırarak KYK Çorum İl Müdürlüğüne teslim ettiği 1500 kişi kapasiteli öğrenci yurdunu inceledikleri ifade edildi.

Bu arada KYK Genel Müdür Yardımcısı Hasan Davulcu, Çorum KYK İl Müdürlüğü'nün Atatürk Spor Salonu'nda düzenlediği  'Nebi'nin Ayak İzleri' isimli programa katılmak üzere Çorum'a gelmişti.

AK Parti İl Başkanı Karadağ ile KYK Genel Müdür Yardımcısı Davulcu'nun uzun geçmişe dayanan arkadaşlıkları bulunuyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gr 2017-12-13 09:29:48

dıştan görüntüsünü çevresindeki konutların ışığını, güneşini nasıl kestiğini, yurdun plan ve ruhsatının iptal edildiğini, inşaatın ruhsatsız devam ettiğini bunları da inceleseydiler.

Avatar
YAZIK 2017-12-13 09:57:50

BİRGÜN AKLIMIZ BAŞINA GELDİĞİNDE ÇOOOK GEÇ OLACAK.
birincisi yurt mahkemelik ikincisi devlet milyarlarca lira kira verecek buraya.bakın devlet hastanesi boşaldı yurt için o kadar uygun ki düşünmeden iş yapılıyor.

Avatar
Çorum 2017-12-13 11:19:07

Rektör e sormak lazım okadar yatırım yapılıyorda niçin yurt yatırımı yapılmaz yapılan yurtta niçin hastaneye verilmeye çalışılıyor.Rektör yurt yatırımlarını niçin yaptırmıyor niçin olduğunu bütün siyasiler ve işadamları biliyor ana çorum basını bilmiyorum/Rektör un yapması gereken hastanenin yanındaki yurdu verene kadar eski hastanenin yerini alıp yurt yapsın memlekete faydası olsun .Haritacı olduğu için bunları yaparsa kendisine bir yarar sağlamayacağını bilir .

Avatar
Derenin kuşu 2017-12-13 11:26:54

Belediyeden 5katlı yeri 15 kat yap ,%35 inşaat sahasını %100 yap.Devlet bankasından tüm yatırımı kira ile ödeyecek kredi çek.mahkeme inşaatı durdurma kararına rağmen inşaata devam et.Tüm devlet imkanları seferber edilsin .Sanki Rektör yurt yaptırmamaya yeminli.

Avatar
Çorumlu 2017-12-13 12:16:18

Şehrin ortasında bukadar büyük inşaat olurmu ordaki yaşıyan insanların görüntüsü kale duvarı gibi kesildi şehrin dışına dogru yapılsaydı ankara yoluna veya samsun yoluna dogru hiç kimseye zararı olmazdı

Avatar
Beyaz 2017-12-13 17:43:56

Anca laf üretirsiniz. Birde yapılanı takdir edin. Memlekette bir Ahlatçı kaldı onuda kaybedelim olsun bitsin..
Hem bi düşünün; o para o imkan sizde olsa bugdaymi ekerdiniz yoksa dibine kadar kazanca mi uğraşırdınız. Yokluk konuşturuyor sizleride anlıyorum..

Avatar
Çorumlu 2017-12-14 19:09:20

Değerli okuyucular, yukarıdaki yazılan yorumların birinde Rektör niye yurt yaptırmıyor diye yazmış bence Çorum’la ve bürokrasi ile ilgisi olmayan birisi. Öncelikle belirtmek isterimki yurt yaptırmak Rektörün işi değil Kyk’nın işi, kyk da spor Bakanlığına bağlı bir genel müdürlüktür, bundan bir ay öncesinde kuzey kampüste yeni yapılacak yurt yeri belirlenmiş ve plan proje çalışmaları başlatılmıştır, yorumu yazan arkadaşımız doğru bilgiye sahip olmadığı gibi basını da takip etmiyor herhalde...

Avatar
mustafa 2017-12-13 10:50:38

ahlatcının yurdu değilde ahlatçının yaptığı yurdu incelediler başlığı daha doğru olmazmıydı birazdaha özen lütfen

banner165