Alaca’nın 'EN’lerine tavsiyeler

Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, başarılı öğrencilere tavsiyelerde bulundu

06 Aralık 2017 Çarşamba 21:07
Alaca’nın 'EN’lerine tavsiyeler

Alaca’nın En’leri Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ü ziyaret etti

‘Alaca’nın En’leri Projesi’ kapsamında sosyal ve kültürel faaliyetlerde başarı gösteren altı liseden 30 kişilik öğrenci grubu, Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ü ziyaret etti.

Alaca İlçe Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun’un da hazır bulunduğu ziyarette, öğrencilerle sohbet eden Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, öğrencileri tebrik etti. Böyle projelerin okullara hareketlilik kazandırdığını belirten Büyük, “Akademik başarının yanında sosyal, kültürel, sportif faaliyetlere de önem vermemiz gerekiyor. Değerlerimizin hatırlanması önemli. Geleceğimizi emanet edeceğimiz siz gençlere çalışmak bizim görevimiz. Siz var olduğunuz için bizler varız. Okul yöneticilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Okumanın önemine de değinen Büyük, öğrencilere aynı zamanda yazmak için de çalışma yapmalarını tavsiye etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.