Alaca’ya Temel Lise açılıyor

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanan Alaca'nın ilk Özel Temel Lisesi açılıyor.

26 Ağustos 2015 Çarşamba 17:09
 Alaca’ya Temel Lise açılıyor


Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanan Alaca'nın ilk Özel Temel Lisesi açılıyor.


35 yıllık eğitim tecrübesi ve deneyimli eğitimci kadrosuyla Alaca'ya hizmet verecek olan Özel Temel Lisesi, Pazartesi günü saat 12.30'da açılıyor.


Yapılan açıklamaya göre, Kurucu Müdürlüğünü Mustafa Şimşek'in, Müdürlüğünü ise İsmail Penekli'nin yaptığı Özel Çorum Temel Lisesi, Ayhan Mahallesi Lalezar Sokak No: 5 adresinde açılıyor. Okul sınavlarına hazırlık, etüd ve teşvik imkanı sağlayan Özel Çorum Temel Lisesi'yle artık sınavlara hazırlanmak daha kolay. "Eğitim bizden sorulur" diyen Okul Müdürü İsmail Penekli, Okul, dershane, etüt, fazlasıyla kaynak imkanı, sıcak bir aile ortamıyla her öğrenciye özel ilgi gösteriyoruz" dedi. Lise öğrencilerine okul, kurs, etüt ve teşfik imkanı sağladıklarını söyleyen İsmail Penekli, mezun olan öğrencilere de haftasonu kurslar vereceklerini kaydetti.



Son Güncelleme: 26.08.2015 17:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.