Altan Kep’te başarıya ödül

Vali Ahmet Kara, Antalya Uluslararası Altın Kep Yarışması’nda dereceye giren Bahçelievler Mesleki ve...

05 Mart 2015 Perşembe 17:23
 Altan Kep’te başarıya ödül


Vali Ahmet Kara, Antalya Uluslararası Altın Kep Yarışması’nda dereceye giren Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Hitit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini ödüllendirdi.


Türkiye Aşçılar Federasyonu ve Antalya Mutfak Şefleri Birliği Derneği (ANFAŞ) tarafından 21-24 Ocak 2015 tarihleri arasında Antalya’da Uluslararası Altın Kep yarışması düzenlendi.


Yarışmada Hitit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmeni Ramazan Oktay’ın hazırladığı ekipte yer alan Tarık Çakıcı, Özge Özbay ve Hanım Ceren Akgül, Türkiye genelinden 124 Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi arasında ikinciliği elde etti.


Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü Öğretmenleri Nuran Köse Özkurşunlu ve Sever Serim ile 12.sınıf öğrencilerinden Melike Aydemir, Hasret Çalbıyık, Hatice Ergin ve Aysuda Şafak, Türkiye üçüncülüğünü kazandı. Bu kapsamda yarışmada dereceye giren öğrenci ve öğretmenler Vali Ahmet Kara tarafından ödüllendirildi.


Bugün saat 15.00’de Valilik makamında gerçekleştirilen ödül törenine Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Halise Akay, öğretmenler ile öğrenciler katıldı.


Düzenlenen ödül töreninden dolayı iki ayrı mutluluk duyduğunu dile getiren Vali Kara, “Birinci mutluluğum bizleri burada ziyaret ediyorlar. İkincisi ise, zengin olmayan Çorum mutfağını zenginleştiriyorlar. Bizleri temsil ediyorlar. Hepinizi tebrik ediyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum.” dedi.


Yarışmaya öğrencilerini hazırlayan öğretmenler ise, öğrencilerin yarışmada ellerinden geleni yaptıklarını, çok güzel bir şekilde yarıştıklarını ve çalışmaları ile dikkatleri çekmeyi başardıklarını ifade ettiler.



Son Güncelleme: 05.03.2015 17:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.