Ankara havası ile coşturdular

Özel Eğitim Meslek Lisesi Öğrencileri hünerlerini sergiledi

12 Aralık 2017 Salı 23:37
Ankara havası ile coşturdular

Özel Eğitim Meslek Lisesi Öğrencilerinin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle  hazırladıkları program ilgiyle izlendi.

Öğrencilerin kabiliyetlerini sergiledikleri programa  Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Hüseyin Kır, Okul Müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Okul Müdürü Hanifi Okumuş, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Hüseyin Kır da yaptığı konuşmada, “Eğitim öğrencileri tek bir kalıba dökmek değildir. Biz eğitimcilerin görevi öğrencilerimizin sahip oldukları potansiyeli ortaya çıkarmaktır. Böylece çocuklarımızın özgüven kazanmalarına yardımcı olmaktır. Bu programı hazırlayan öğretmen, öğrenci ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Programda özel öğrenciler ‘İz Bırakanlar’ isimli slayt gösterisinden sonra pandomim, tiyatro  ve Ankara Havası oyunları ile yeteneklerini sahneye yansıttılar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.