Arapça öğrenmek ister misiniz?

TDED Arapça kursları başlıyor

13 Eylül 2017 Çarşamba 20:36
Arapça öğrenmek ister misiniz?

Kurulduğu günden beri birbirinden farklı kişisel gelişim ve eğitim kursları düzenleyen Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Çorum Şubesi şimdi de Arapça kursu açıyor.

Arapçanın son yıllarda içerisinde bulunduğumuz durum dolayısıyla öneminin arttığını vurgulayan TDED Çorum Şubesi Başkanı Turhan Candan, “TDED Çorum Şubesi olarak bize gelen talepler doğrultusunda dil kursları ve çeşitli kişisel gelişim kursları açıyoruz. Derneğimize gelen talepler Arapça kursu açılması yönünde.

Yaptığımız değerlendirme sonucunda Arapçanın dil, edebiyat ve din açısından önemli bir dil olduğu kadar son zamanlarda Ülkemizin takındığı yardımsever ve kucaklayıcı tutum vesilesiyle önemi artan bir dil olmuştur. Ülkemizde mülteci olarak bulunan Suriyeli, Iraklı kardeşlerimizin Türkçeyi öğrenmelerinin gerekliliği kadar bizim de Arapçayı öğrenmemiz gerekiyor. Bu toplumsal barışı, hoşgörüyü ve kaynaşmayı getirecek diye inanıyorum.” dedi.

Candan, Arapça dil derslerini verecek olan Hüda Abdulkadir hocanın yazdığı “Arapçanın Anahtarları” diye bir kitabının olduğunu belirterek “Elçilikler, çeşitli kurslar ve mecralarda görev aldığını ve alanında tecrübeli bir eğitmen olduğunu ifade etti.

Arapça kursları hafta sonu düzenlenecek olup başvurular TDED Çorum Şubesi’ne yapılacak.







Son Güncelleme: 13.09.2017 23:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
TÜRK 2017-09-14 08:24:15

o kadar imam hatipli ,ilahiyat fakültesi mezunu var . amacınız farklı yazık

banner165