Artık ayakları üşümeyecek

Sungurlu'da 700 öğrenciye kışlık bot yardımı yapıldı

10 Ekim 2017 Salı 14:32
Artık ayakları üşümeyecek

Sungurlu Ticaret Borsası tarafından ilçe merkezi ve köy okullarında eğitim gören 700 öğrenciye bot yardımı yapıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB)  katkıları ile alınan botlar Ticaret Borsası Başkanlığı tarafından yardıma muhtaç öğrencilere ulaştırıldı.

Sungurlu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile yapılan ortak çalışma ile okullarda ihtiyaç sahibi öğrenciler belirlenerek bot yardımında bulunuldu. 
Ticaret Borsası Başkanı Halim Karaçil, ilçe merkezi ve köylerdeki ilk ve ortaokul olmak üzere toplamda 43 okulda 700 öğrenciye bot yardımı yaptıklarını söyledi.

Karaçil, “Ticaret Borsası olarak, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin katkıları ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından tespit edilen öğrencilere bot temin ettiklerini belirterek, "Okullarımıza giderek bunların dağıtımını gerçekleştirdik. İnşallah bu yardımlar yerini bulur" diye konuştu.


Öğrencilerin ihtiyaçlarına cevap vermenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Karaçil, "Oda olarak sadece TOBB'un gönderdiğiyle yetinmedik. Odanın katkıları doğrultusunda 700 öğrencimize yardımda bulunduk. İnşallah öğrencilerimiz bunları güzel bir şekilde, ihtiyaçları çerçevesinde kullanırlar. Bu yardımlarımız da önümüzdeki yıllarda devam edecek.”dedi.

Ticaret Borsası Başkanı Halim Karaçil, dağıtımların hangi öğrencilere yapılacağının belirlenmesinde destek veren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.







Son Güncelleme: 10.10.2017 14:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.