AssisTT üniversite işbirliği

Eğitim ve gelişim alanında grubun ihtiyaçlarıyla örtüşecek yeni stratejileri hayata...

03 Ağustos 2015 Pazartesi 12:23
 AssisTT üniversite işbirliği


Eğitim ve gelişim alanında grubun ihtiyaçlarıyla örtüşecek yeni stratejileri hayata geçiren Türk Telekom Grubu, bu anlayışı doğrultusunda Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ile AssisTT arasında gerçekleşen iş birliğiyle 15 öğrenciye iş fırsatı sağladı.


Türk Telekom Grup şirketlerinden AssisTT ile Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi arasında yapılan iş birliği kapsamında çağrı merkezi bölümü öğrencileri için uygulamalı ders imkanı sunuldu. Türkiye genelinde 75 kişilik açılan ve sadece çağrı merkezi hizmetleri bölümü okuyan kişilerin başvurabileceği kontenjana, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nden 15 kişi girerek memur olmaya hak kazandı. 


Türkiye genelinde açılan Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı mezunlarının atanabileceği 75 adet Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni kadrosunun 15’ine Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı mezunları atandı. Türk Telekom Grup şirketi AssisTT’in kampüs içerisinde kurduğu çağrı merkezi projesinin etkili olduğu MAKÜ öğrencileri, AssisTT Burdur Çağrı Merkezi’nde uygulamalı eğitim görebilmeleri için hazırlanan proje ile eğitilerek sınava hazırlandı. Proje kapsamında Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı öğrencilerinin çalışma hayatında daha başarılı olabilmeleri için okul dönemlerinde aldıkları teorik eğitimlerinin yanı sıra, AssisTT çağrı merkezinde uygulamalı eğitim almaları da sağlandı.


Başarıyla ilgili düşüncelerini belirten MAKÜ yetkilileri, Türkiye’de daha önce hiçbir çağrı merkezi hizmetleri programında uygulanmayan bu projenin üniversite adına bir ilk olduğunu  belirterek desteklerinden dolayı AssisTT’e teşekkür etti. Projede önemli katkısı olan AssisTT Burdur İl Yöneticisi Erhan Odacı ise,  çağrı merkezi hizmetleri programı öğrencilerinin çağrı merkezinde çalışmaya başlamalarıyla birlikte çalışanların turn-over (iş sirkülasyonu) oranlarının çok düştüğünü belirterek, projenin hem üniversite öğrencilerinin eğitimlerine, hem de şirketin başarısına önemli katkılar sağladığını belirtti.


KPSS’de başarılı olamayan fakat AssisTT’te uygulamalı eğitim gören yaklaşık 25 kişinin AssisTT’in işe alım sürecindeki değerlendirmesi ise devam ediyor.


AssisTT Hakkında


AssisTT, Kasım 2007’de yüzde 100 Türk Telekom iştiraki olarak kuruldu. Geleneksel çağrı merkezi işlevlerinin ötesine geçen AssisTT, satış-pazarlama, sosyal medya yönetimi ve mailing gibi birçok alanda müşterilerine çözüm sunan bir contact center şirketidir.


Türkiye genelinde 21 şehir ve 24 ayrı lokasyonda yaklaşık 10 bin çalışanıyla hizmet veren AssisTT, bir müşteri irtibat noktasıdır. Türk Telekom grubuna ek olarak birçok kamu kurumu ve özel şirketlere stratejik yol arkadaşı olarak hizmet vermektedir.




Son Güncelleme: 03.08.2015 12:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165