Atatürk’te yeni okul aile birliği

Çorum Atatürk Anadolu Lisesi Aile Birliği Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz gün okul konferans salonunda yapıldı.

24 Ekim 2014 Cuma 13:30
 Atatürk’te yeni okul aile birliği


Çorum Atatürk Anadolu Lisesi Aile Birliği Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz gün okul konferans salonunda yapıldı.


Yoğun katılımın olduğu toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından yeni Okul Müdürü Halit Güneş’in kurula hitaben yaptığı konuşma ile başladı. Güneş, konuşmasında önce kendini tanıttı, ardından kendinden önce görev yapan H. Hüseyin Hastaoğlu'na yaptığı hizmetler için teşekkür etti. Konuşmasının devamında kurula katılan velilere de teşekkür eden Güneş, eğitimin önemi ve velilerin eğitime katkısının ne denli gerekli olduğundan söz etti. Yakın gelecekte velilerle sınıf bazında toplantılar planladıklarını söyleyen Güneş, velilerin öğretmenlerle görüşebilmeleri için öğretmenlerin okulda hazır olacakları zamanların internet sitesinde yayınlandığını, velilerin buradan yararlanarak öğretmenlerle görüşebileceğini duyurdu.


Divan oluşturulması için divan başkanı adayı olarak Okul Müdür Başyardımcısı Ahmet Doğan teklif edildi. Doğan oy birliği ile divan başkanlığına getirildi.


Gündem gereği divan başkanı eski yönetim kurulunun faaliyet raporunu okudu. Genel kurul bu raporu kabul etti ve eski yönetime teşekkür edildi. Ardından denetim kurulu raporu gündeme geldi, genel kurul bu raporu da dinledi ve ibraz etti.


Tahmini bütçenin açıklanması ve ibrası da yapıldıktan sonra yeni yönetim kurulu seçimine geçildi. Tek liste teklifi ile yönetim oluştu. Genel kurul yeni yönetim kurulunu oybirliği ile seçti. Buna göre yeni yönetim şöyle oluştu: Adnan Tığlı, Süleyman Durmuş, Erdoğan Tezcan, Yüksel Kılıç ve Meral Öztürk. Denetim Kurulu’na ise Recep Akbulut, Nurhan Yıldırım ve Gülşen Acar seçildi.


Genel kurul, başarı dilekleri ile divan başkanı Ahmet Doğan tarafından bitirildi.




Son Güncelleme: 24.10.2014 13:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.