Bahçelievler İlkokulunun başarısı

18-24 Mayıs Gençlik Haftası münasebetiyle Milli Eğitim Müdürlüğü ve...

27 Mayıs 2015 Çarşamba 18:22
 Bahçelievler İlkokulunun başarısı


18-24 Mayıs Gençlik Haftası münasebetiyle Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çorum Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘Dahi Beyinler, Akıl Oyunları’ Yarışması'nda dereceye girenlere ödülleri verildi.


Akıl Oyunları Projesi kapsamında yapılan, ikinci dönem akıl oyunları turnuvasında toplam 34 okuldan 420 öğrenci turnuvalara katıldı. 8 farklı alanda yapılan turnuvalarda 47'si kupa olmak üzere toplamda 99 öğrenci dereceye girdi. 4 ayrı dalda 7 öğrenci ile yarışmalara katılan Bahçelievler İlkokulu 6 kupa alarak en fazla kupa alan okul oldu.


İlkokular arası becerikli yapılar kategorisi;


Bahçelievler İlkokulu 3-H sınıfı öğrencilerinden ( Onur, Nilsu, Azel) oluşan minik mimarlar takımı İl Birincisi oldu.


İlkokullar arası akıllı kareler yarışması;


Bahçelievler İlkokulu 3-İ sınıfı öğrencisi Azra Yade Önder İl Birincisi, Elif Sultan Özçelik İl İkincisi oldu.


İlkokullar arası Rubiks Race yarışması;


Bahçelievler İlkokulu 3-I sınıfı öğrencisi Taha Ayberk Akbulut İl İkincisi, 3-B sınıfı öğrencisi Belinay Kirpik İl Üçüncüsü oldu.


İlkokullar arası mangala yarışmasında okul öğrencisi Belinay Kırpık yarışmalar sırasında hasta olmasına rağmen takımı yalnız bırakmamak için yarışmalara katıldı. Bu davranışından dolayı öğrenci özel kupa ödülüne layık görüldü.




Son Güncelleme: 27.05.2015 18:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.