Bakü’de Hitit tanıtımı

Ulusal ve uluslararası arenada tanıtım etkinliklerine önem veren Hitit Üniversitesi’nin tanıtım faaliyetlerini...

16 Nisan 2014 Çarşamba 11:52
 Bakü’de Hitit tanıtımı


Ulusal ve uluslararası arenada tanıtım etkinliklerine önem veren Hitit Üniversitesi’nin tanıtım faaliyetlerini hız kesmeden sürdürdüğü bildirildi.

Mart ayı içerisinde Kazakistan’ın Astana ve Almatı şehirlerinde düzenlenen tanıtım etkinliklerinde yer alan Hitit Üniversitesi,12-13 Nisan 2014 tarihlerinde ise Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’de gerçekleştirilen eğitim fuarına katıldı.

Uluslararası eğitim fuarına Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Meral Demiryürek, Rektör Danışmanı Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nihan Kaya ile Basın ve Halkla İlişkiler personeli Ali Saçak katıldı.

Dünyanın çeşitli ülkelerinden 65 üniversite ve yabancı dil eğitimi veren kuruluşun yer aldığı fuarda; lisans, yüksek lisans ve doktora programlarında eğitim almak isteyen öğrencilerle bir araya gelinerek,  yabancı uyruklu öğrenci kabulü ve Mevlana Değişim Programı hakkında detaylı bilgiler verildi.

Türkiye’den katılım gösteren üniversitelerin ilgi odağı haline geldiği Hitit Üniversitesi standı en çok ziyaretçi çeken stantlar arasında yer alırken, öğrencilerin lisans ve lisansüstü düzeyde üniversitede eğitim alabilmeleri adına gerekli şartları içeren broşürler dağıtıldı.

Yapılan açıklamada, “Türkiye’de ve yurt dışında gerçekleştirilen eğitim fuarları çerçevesinde ‘Marka Şehir Dünya Üniversitesi’ sloganıyla dünya üniversite olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Üniversitemiz, ulusal ve uluslararası düzeyde Hitit Üniversitesi’ni ve Çorum’u tanıtmaya devam ediyor.” ifadelerine yer verildi.






Son Güncelleme: 16.04.2014 12:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165