Başkan HİTÜ öğrencisi oldu

Yerel Yönetimler Programına kayıt yaptırdı

18 Ağustos 2017 Cuma 17:00
 Başkan HİTÜ öğrencisi oldu


Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu, 2017-ÖSYS merkezi yerleştirme sonucunda ilk olarak geçtiğimiz yıl öğrenci alımına başlayan Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Yerel Yönetimler Programına kayıt yaptırarak Hitit Üniversitesi öğrencisi oldu.


Başkan Tangazoğlu, Hitit Üniversitesi öğrencisi olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek HİTÜ mensubu bir Belediye Başkanı olarak çalışmalara devam edeceğini vurguladı.


Yerel yönetimlerin öneminin her geçen gün hızla arttığını ifade eden Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Üniversitenin başta yetiştirmiş olduğu öğrenciler olmak üzere gerçekleştirdiği tüm çalışmalarla bulunduğu şehre, bölgeye ve ülkesine katkı sağlamayı birincil misyon olarak gördüğünü belirterek Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu’na başarılar diledi.


Son Güncelleme: 19.08.2017 00:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hakikat 2017-08-18 17:09:40

çok önemli

Avatar
cengo 2017-08-19 00:10:17

boş işler