Başkan Külcü çocuklara karne dağıttı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Fatih Sultan Mehmet İlkokulu’nda karne dağıtım törenine katıldı.

24 Ocak 2015 Cumartesi 16:08
 Başkan Külcü çocuklara karne dağıttı


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Fatih Sultan Mehmet İlkokulu’nda karne dağıtım törenine katıldı. Çocukların karne sevincine ortak olan Külcü, minik öğrencilerle ve aileleriyle de sohbet etti.


Fatih Sultan Mehmet İlkokulu’na eşi Hatice Külcü ile birlikte gelen Başkan Külcü’yü çocuklar çiçeklerle karşıladı. Birinci sınıf öğrencisi olan kızı Zeynep Külcü’nün sınıfında eşi Hatice Külcü ile birlikte sıraya oturan Başkan Külcü öğrencilerle sohbet etti. Külcü, öğrencileri göstermiş oldukları başarı nedeniyle kutladı. Öğrencilere tek tek karnelerini veren Külcü, öğrencilerle bol bol hatıra fotoğrafı çekinmeyi de ihmal etmedi.


Karne töreninden sonra minik öğrencilere hitaben konuşan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Eğitim öğretim döneminin ilk yarısını tamamladınız. Sizlerin daha kaliteli bir eğitim alabilmeniz için öğretmenleriniz ve bizler elimizden gelen her türlü desteği veriyoruz. Sizlerden beklentimiz ikinci dönemde de derslerinize çok çalışarak başarınızı devam ettirmenizdir. Tatilinizi en iyi şekilde değerlendirin. Kitap okumayı da eğlenmeyi de ihmal etmeyin. Hepinize iyi tatiller diliyorum.” dedi.





Son Güncelleme: 24.01.2015 16:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.