Başkan öğrencilere nasihat etti

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, İlçe Halk Kütüphanesi’ni ziyaret etti.

16 Ocak 2015 Cuma 13:07
 Başkan öğrencilere nasihat etti


Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, İlçe Halk Kütüphanesi’ni ziyaret etti.


Ziyaretinde, kütüphanede kitap okuyan öğrencilere tavsiyelerde de bulunan Başkan Ünlü, “Okumak en kolay ve en etkili öğrenme yoludur. Kitaplar insanı geliştiren en etkili araçlardır. Konuşma, düşünceler ve hayata bakış açınızı olumlu etkiler. Bu yüzden bol bol kitap okumak çok önemlidir.” dedi.


“Konunun uzmanları kitap okuyan çocuklarda zihin ve dil gelişiminin daha sağlıklı olduğunu, kitap okuyan ve okunan çocukların düşüncelerinin zenginleştiğini, iletişim kapasitelerinin arttığını belirtiyorlar. Doğru kitapları okuyan, okuduklarını değerlendiren çocuklar daha başarılı ve iyi yetişmiş olur. Kütüphanelerimiz de kitapları ulaşılabilir kılmaktadır. Çocukların velileri ile birlikte kütüphaneden faydalanması da çok önemli” diyen Ünlü, Kütüphane Müdürü Arif Çelikkanat ve memur İbrahim Ertek’i çalışmalarından dolayı tebrik etti.





Son Güncelleme: 16.01.2015 13:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165