Başöğretmen Anadolu’dan duygu yüklü gece ‘Bir Bahar Akşamı Şiir’

Başöğretmen Anadolu Lisesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği ‘Bir Bahar Akşamı Şiir Dinletisi dün akşam gerçekleştirildi.

04 Mayıs 2015 Pazartesi 11:42
Başöğretmen Anadolu’dan duygu yüklü gece ‘Bir Bahar Akşamı Şiir’


Başöğretmen Anadolu Lisesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği  ‘Bir Bahar Akşamı Şiir Dinletisi dün akşam gerçekleştirildi.


Devlet Tiyatro Salonu’nda düzenlenen geceye Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kadir Söngüt, AK Parti Milletvekili Adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Okul Müdürü Ahmet Gömeç, Müdür Yardımcısı Selahaddin Sarsık, Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Saatcı, şiir gecesini hazırlayan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Nilgün Hacıömeroğlu ve Müzik Öğretmeni Nihat Vardar, öğrenciler ile veliler katıldı.


Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programın sunuculuğunu Başöğretmen Anadolu Lisesi öğrencileri Simge Anaklı ile Burak Güler yaptı.


Duygu yüklü şiirlerin okunduğu programda solistler Yağız Ekmekci, Hicran Başceyhan ve Elif Gedik türküler seslendirdi.




Son Güncelleme: 04.05.2015 11:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.