Bayat Anadolu eğitime hazır

TEOG sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte 68 yeni kayıtlı öğrenci alan Bayat Anadolu Lisesi’nin...

26 Ağustos 2014 Salı 10:15
 Bayat Anadolu eğitime hazır


TEOG sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte 68 yeni kayıtlı öğrenci alan Bayat Anadolu Lisesi’nin öğrenci sayısının 218’e ulaştığını belirten Okul Müdürü Tarık Nakcı, 2014/2015 eğitim öğretim yılına fiziksel anlamda da hazır olduklarını söyledi.


Okulun tadilat tamirat işlerinin yapıldığını ve binanın boyandığını kaydeden Nakcı, “Bayat Anadolu Lisesi’ni tercih eden tüm öğrenci ve velilere teşekkür etti. Nakcı, “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize en kaliteli eğitimi vermek en büyük amacımızdır. İlk mezunlarımızdan 12, geçtiğimiz yıl mezun olan 16 öğrencimizi üniversiteye yerleştirdik. Bu yıl da başarımız artarak devam edecektir.” dedi.


2014/2015 eğitim öğretim yılı açılış programına Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın katılacağını hatırlatan Nakcı, yeni yılda tüm öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.





Son Güncelleme: 26.08.2014 10:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165