Bilardonun püf noktaları

Türk Bilardo Milli Takım Antrenörü Emrah Taç, İskilip Meslek Yüksekokulu öğrencileri arasında düzenlenen bilardo...

28 Aralık 2013 Cumartesi 10:20
 Bilardonun püf noktaları


Türk Bilardo Milli Takım Antrenörü Emrah Taç, İskilip Meslek Yüksekokulu öğrencileri arasında düzenlenen bilardo turnuvası final müsabakalarında bilardo hakkında genel bilgiler verdi.

Öğrencilerin bilardo hakkındaki sorularını cevaplayan Taç, bilardonun zihinsel, matematiksel ve el koordinasyonu ile ilgili ipuçlarını anlattı. Taç, öğrencilere ıstaka tutuş, duruş ve vuruş teknikleri hakkında pratiklerle bilardo kuralları hakkında bir takım açıklamalarda bulundu.

İskilip Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin bilardo masalarının olmasının kendileri için büyük bir şans olduğunu dile getiren Taç, bununda Hitit Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın bilardo sporuna bakış açısından kaynaklandığını ifade etti.

2012 yılında Çorum’da yapılan ve tarihinin en yüksek katılımlı Üniversitelerarası Türkiye Bilardo Şampiyonası’nın da üniversite desteğiyle güzel bir şekilde geçtiğini belirten Taç, bilardo sporuna yapmış olduğu katkılardan dolayı Rektör Alkan’a teşekkür etti.

Ayrıca İskilip Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen bilardo turnuvasının önemine de değinen Taç, oyuncuların amatör olmasının hiçbir dezavantaj olmadığını, önemli olanın bilardo branşına gösterdikleri katkı ve ilginin olduğunu hatırlatarak, bu durumun kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

İskilip Meslek Yüksekokulu Müdür Doç. Dr. Muammer Cengil ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Serkan Tuluk’a davetleri için teşekkür eden Taç, gerek bilardo anlamında gerekse Çorum’un tanıtımı anlamında Hitit Üniversitesi’ne destek vermekten her zaman onur duyacağını belirtti.

Etkinlik sonunda İskilip Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Serkan Tuluk,  Türk Bilardo Milli Takım Antrenörü Emrah Taç’a katılımından ve desteklerinden ötürü teşekkür belgesi takdim etti. 





Son Güncelleme: 28.12.2013 10:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.