Bilinmeyen yönleriyle Olçok'u dinlediler

15 Temmuz şehitlerini andılar

27 Eylül 2017 Çarşamba 19:21
Bilinmeyen yönleriyle Olçok'u dinlediler

Çorum Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri 15 Temmuz şehitlerini unutmadı. Okul Kültür  Edebiyat Kulübü’nün düzenlediği  program şehitler için saygı duruşunda bulunulması ve istiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Din Kültürü ve Anlak Bilgisi Öğretmeni  Sami Erbaş, ‘Dinimizde Şehitlik’ konulu bir konuşma yaptı. İlgi ile izlenen konuşmada şehitliğin Allah katında değeri vurgulandı. Uzun zamandır milletimizin bir mücadele içinde olduğunu vurgulayan Erbaş, şehitlik konusunun gündemimizden hiç düşmediğini dile getirdi.

Etkinlikte ‘15 Temmuz, O gece’ adlı şiiri 10-B sınıfından Aleyna Atak okudu.  Ardından Tarih Öğretmeni Sebahattin Akın ‘Darbe Nedir, Tarihte Darbeler’ konulu bir konuşma yaptı.

11. sınıf öğrencisi Salih Manav, 15 Temmuz’u anlatan bir şiirle programa renk kattı.

Son olarak mikrofona Okul Müdürü Halit Güneş geçti. Çok yakın arkadaşı olan 15 Temmuz şehitlerinden hemşehrimiz Erol Olçok’u büyük bir samimiyet ve içtenlikle anlatan Güneş, kısa süren konuşmasında şehitlik, idealler ve azim üzerinde durdu. Güneş, arkadaşı Olçok’un bilinmeyen yönlerinden bahsetti.











Son Güncelleme: 27.09.2017 19:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.