Bir ulusal etkinlik daha

‘7. Ulusal Mühendislik Ölçmeleri Sempozyumu’ Hitit Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek.

19 Kasım 2013 Salı 15:20
 Bir ulusal etkinlik daha


‘7. Ulusal Mühendislik Ölçmeleri Sempozyumu’ Hitit Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek.

Her iki yılda farklı bir üniversite ile ortaklaşa düzenlenen ve Harita Kadastro Mühendisleri Odası’nın etkinliklerinden olan Ulusal Mühendislik Ölçmeleri Sempozyumu etkinliğinin 7.’si 2014 yılında üniversitenin ev sahipliğinde Harita Kadastro Mühendisleri Odası ile birlikte gerçekleştirilecek. Söz konusu sempozyumun ön hazırlıkları kapsamında Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Prof. Dr. Halil Erkaya, Doç. Dr. Engin Gülal, Doç. Dr. Tamer Baybura, Yrd. Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu,  Yrd. Doç. Dr. Erol Yavuz, Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlileri Veli İlçi, İbrahim Murat Ozulu, Engin Tombuş, Murat Şahin ve Harita Kadastro Mühendisleri Odası Çorum Temsilcisi Hüseyin Sevcan’ın katılımlarıyla komisyon toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan Komisyon Başkanı Prof. Dr. Halil Erkaya şimdiye kadar olduğu gibi Çorum’da düzenlenecek olan 7. Ulusal Mühendislik Ölçmeleri Sempozyumu’nun da en güzel şekilde yapılacağını açıkladı.

Önemli bir etkinliğin Çorum’da yapılacak olmasından büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Rektör Alkan, 1976 yılında eğitim hayatına başlayan Meslek Yüksek Okulu’nun en köklü ve en eski programlarından biri olan Harita Kadastro Programı’nın her geçen gün geliştiğini, mezunların hemen hemen tümünün kolaylıkla iş bulduklarını ifade etti. Öğrencilerini en son teknolojik gelişmeleri dikkate alarak yetiştirmeye çalıştıklarını belirten Alkan, “Sahip olduğumuz akademik kadromuzla, Çorum’da kamuda ve özel sektörde görev yapan meslektaşlarımızla, şimdiye kadar tüm etkinliklerimize destek veren ilimiz paydaşları ile etkinliği en iyi şekilde gerçekleştireceğiz.” dedi.




Son Güncelleme: 19.11.2013 15:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.