Bu çocuklar harika!

Çorum Belediyesi Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü öyle renkli kutladı ki..

01 Aralık 2017 Cuma 18:06
Bu çocuklar harika!

Çorum Belediyesi Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle coşkulu bir program düzenledi.

Çorum Belediyesi Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi bilgisayar sınıfı öğrencilerinin hazırladığı 'Faaliyetlerimiz' isimli slayt gösterisi ile başlayan programıBelediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün eşi Hatice Külcü, Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Türcay Aksoy, öğretmenler ve öğrenciler izledi. 

Çorum Belediyesi Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin özel öğrencileri tarafından hazırlanan Kardelen Oyunu, Mor Yazma şarkısı, kardeşim şiiri, kâtibim oyunu, semazen gösterisi, Korkma şiiri, askerlerin yemin töreni ile sona eren program izleyicilerden coşkulu alkış aldı. 

Programda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün eşi Hatice Külcü,  "Yavrularımızı yetiştiren yönetici ve öğretmenlerimizeteşekkür ediyorum. Asıl teşekkürü ise gözlerinin önünden ayırmadıkları ve gözlerinden sakındıkları yavrularını emin ellerde olduğunu hissederek bizlere emanet eden annelerimize ve babalarımıza ediyorum. Öğrencilerimizi göstermiş oldukları başarılarından dolayı kutluyorum" dedi.

Son Güncelleme: 02.12.2017 01:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165