Bu kez Arkeoloji dersi aldılar

Hitit Üniversitesi Arkeoloji Bölümü tarafından minik öğrencilere arkeoloji anlatıldı.

23 Nisan 2014 Çarşamba 11:01
 Bu kez Arkeoloji dersi aldılar


Hitit Üniversitesi Arkeoloji Bölümü tarafından minik öğrencilere arkeoloji anlatıldı.

23 Nisan kapsamında hayata geçirilen konferansta, arkeoloji bölümü öğrencileri görev alırken, salonda bulunan minikler, dikkatle dinledikleri ağabey ve ablaları ile birlikte konferans sonunda Müze Eğitim Atölyesi'nde ve Çorum Belediyesi tarafından oluşturulan kazı havuzunda çalışmalar yaptılar.

Hitit Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Özlem Sir Gavaz tarafından Çorum Müzesi'nde organize edilen etkinlikte, Arkeoloji 3. sınıf öğrencisi Tuğba Saygın 'Arkeoloji nedir?', 2. sınıf öğrencisi Meral Göz 'Çivi yazılı tablet yapımı', 1. sınıf öğrencisi Lokman Selçuk Şahin 'Atatürk ve Arkeoloji', 1. sınıf öğrencisi Kübra Yağmur Sönmez ise 'Çorum'daki ören yerleri' konularında çocuklara seminer verdi.








Son Güncelleme: 23.04.2014 11:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Songül arpacı 2015-12-18 17:02:52

çok güzel olmuş

banner165