Bu kurslar kaçmaz

Çorum Belediyesi gençlik merkezlerinde kurslara kayıt dönemi başlıyor.

23 Mayıs 2018 Çarşamba 18:55
Bu kurslar kaçmaz

Çorum Belediyesi Gençlik Merkezlerinde kültür, sanat, spor alanlarında verilecek yaz kursları başlıyor. Başvurular 19 Haziran'dan itibaren alınmaya başlanacak

Gençlerin tatillerini daha verimli ve faydalı geçirebilmeleri için her yıl kültürel ve sanatsal branşlarda kurslar düzenlediklerini belirten Belediye Başkanı Zeki Gül, gençlik merkezlerinde açılacak ve 19 Haziran’da başlayacak olan kurslara gençleri davet etti.

Gül; şöyle dedi; “Bu yıl ki yaz kurslarında, 4-6 yaş ve üzeri Kur'an-ı Kerim kursları, değerler eğitimiyle ilgili kurlar açacağız. Yine İlkokul 3.sınıftan eğitim – öğretim gören evlatlarımızdan tutun da liseden mezun olan gençlerimize kadar olan öğrencilerimize yönelik kurslar düzenliyoruz. Bu gruplara yönelik kurslarımız akademik derslerle ilgili kurslar ve gençlerimizin ilgi ve yeteneklerini geliştirebileceği kültür, sanat ve spor kurslarından oluşuyor.  Enstrüman (Piano-Gitar,Bağlama,Keman,Ney) El Sanatları ve Resim Kursları, Spor Kursları ( Atletizm-Basketbol-Badminton-Voleybol-Hentbol-Futsal-Yüzme-Masa Tenisi-Bocce-Bowling-Dart-Halk Oyunları-Fitness-Buz Pateni) Akıl Oyunları, Drama Kursları ve Tarih-Kültür gezileri yer alıyor”

Gençlik Merkezlerinde açılacak olan yaz kurslarına kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler, Buhara Kültür Merkezi, NFK Gençlik Merkezi, Mimar Sinan Gençlik Merkezi, İkbal Gençlik Merkezi, Akkent Gençlik Merkezi ve Bahçelievler Gençlik Merkezine gelerek kayıtlarını yaptırabiliyor.

Son Güncelleme: 23.05.2018 19:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Konyadan 2018-05-23 20:49:17

Konyada KOMEK kursları mevcut Tüm il ve ilçelerde kurs aynı anda başlar tüm ilçelerde gençlik merkezleri/kültür merkezleri vardır. İle gitmeye gerek olmaz. İlçelerin faydalanacak durumda tesisler yapılmalı belediyeler iş birliği içinde olarak kurslar açılmalıdır.

banner165