Bu program sadece Çorum’da

Türkiye’de 3 yıldır düzenlenen “7 Bölge 7 Üniversite-Sertifikalı Finans Eğitimi Programı"...

30 Eylül 2014 Salı 12:46
 Bu program sadece Çorum’da


Türkiye’de 3 yıldır düzenlenen “7 Bölge 7 Üniversite-Sertifikalı Finans Eğitimi Programı” 27-30-31 Ekim 2014 tarihlerinde 3 gün süreyle Hitit Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek.


Sermaye Piyasası Kurulu, Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği, Borsa İstanbul A.Ş. ve Takasbank’ın görevlendirdiği konuşmacılar ile Karadeniz Bölgesi’nde sadece Çorum’da gerçekleştirilecek olan eğitim programı, 50 öğrenci kontenjanı ile sınırlı olacaktır. Eğitim, adı geçen kurumların görevlendirdiği uzman personeller ile her gün 6 saat olmak üzere, 3 günde toplam 18 saat üzerinden yapılacak.


Eğitime katılım sayısı sınırlı olduğu için başvuru yapacak öğrenciler arasından Genel Akademik Not Ortalaması (GANO) en yüksek olandan başlanarak seçim yapılacak.


Finans alanında yoğun bilgilerin aktarılacağı bu eğitime katılacak öğrencilerimizin daha önce finans derslerini almış ve bu alanda ilgili olması bekleniyor. Eğitime katılacak öğrencilere program sonunda sertifikaları teslim edilecek. Ayrıca eğitim sonunda çekilen kura ile çok sayıda öğrencimiz eğitim veren kurumlarda staj ya da eğitim alma imkanları kazanacak.




Son Güncelleme: 30.09.2014 13:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165