Bursiyerlere önemli duyuru

Hitit Üniversitesi bursiyerlerine duyuru yaptı

22 Eylül 2017 Cuma 19:25
Bursiyerlere önemli duyuru

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü’nden yapılan açıklamada, üniversiteden burs alan öğrencilere önemli bir duyuruda bulunuldu.

Yapılan açıklamada şöyle denildi; “Ömer Derindere Vakfı ile yapılan anlaşma gereği 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında Vakfımızdan burs alan öğrencilerin ilgili Vakıf ile yapılan anlaşmanın devam etmemesi nedeniyle bundan sonra Vakfımız üzerinden verilmeyecektir.


Ek’li listedeki öğrencilerinburslarının yatması için Garanti Bankasından hesap açmaları ve bu hesap numarasını (IBAN No’lu olarak) 29 Eylül 
2017 tarihine kadar corumhititvakfi@gmail.com adresine mail yoluyla göndermeleri ve eksik evraklarını tamamlamaları gerekmektedir.

Gönderilen bu Garanti Bankasına ait olan hesap numaralarınız vakfımız aracılığıyla Ömer Derindere Vakfına iletilecek olup bundan sonraki tüm işlemleriniz Ömer Derindere Vakfı üzerinden gerçekleştirilecektir. 29 Eylül 2017 tarihinden sonra gönderilen mailler dikkate alınmayacaktır. Vakfımızda bulunan evraklarınız Ömer Derindere Vakfına teslim edilecektir. İlgili öğrencilere duyurulur.

Bu arada Çorum Hitit Vakfından burs alan ve ismi listede bulunmayan öğrencilerin bursları Vakfımız tarafımızdan devam etmektedir. Öğrenci belgesi ve transkript göndermeyenlerin bursları kesilecektir.











Son Güncelleme: 22.09.2017 19:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165