Büyük, Uğurludağ'da incelemelerde bulundu

İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük Uğurludağ İlçesinde İncelemelerde Bulundu.

10 Şubat 2016 Çarşamba 15:27
Büyük, Uğurludağ'da incelemelerde bulundu

İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük Uğurludağ İlçesinde İncelemelerde Bulundu.

Milli eğitim müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, İlçelerdeki eğitim kurumlarına ziyaretlerini sürdüren İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, salı günü Uğurludağ’da incelemelerde bulundu. İlçedeki eğitim kurumlarında görev yapan yönetici ve öğretmenlerden bilgi aldı, öğrencilere de kitap hediye etti.

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Şahin Özcan ve Uğurludağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulmuttalip Ziyagil ile birlikte Uğurludağ İmam Hatip Ortaokulu, Uğurludağ Atatürk İlkokulu, Uğurludağ Ortaokulu ve Uğurludağ Çok Programlı Anadolu Lisesi ile Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı Uygulama Sınıfını ziyaret ederek yapılan eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.  Ülkemize hizmet noktasında herkese düşen görev ve sorumlulukları hatırlatarak tavsiyelerde bulundu.

 İncelemelerde bulunduğu okullarda sınıflara girerek öğrencilerle de görüşen İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, kitap hediye ederek, çok okumanın, çok çalışmanın önemini hatırlatıp, ülkemiz geleceğine yön veren bireyler olmalarını arzu ettiklerini söyledi. 

Uğurludağ ziyareti kapsamında Belediye Başkanı Remzi Torun’la da görüşen İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, ilçede yapılan eğitim yatırımlarına verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür etti.








Son Güncelleme: 10.02.2016 15:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.