'Çocuklar Gülsün' diye yollardalar

Çocuklar Gülsün kampanyası gerçekleştirildi

26 Eylül 2017 Salı 00:01
'Çocuklar Gülsün' diye yollardalar

Türkiye Öğrenci Meclisi'nin başlattığı ‘Çocuklar Gülsün’ başlıklı köy okullarına yardım kampanyası 4 ilde 203 öğrenciye destek oldu.

Türkiye Öğrenci Meclis Başkanı Gencay Kaşık ve yönetimi, bizzat okullara giderek yardımları kendileri teslim etti.

İlk olarak Niğde-Altunhisar Ulukışla Atatürk İlkokulu’nda 16 öğrenciye kırtasiye ve kitap desteğinde bulundular. Ardından Trabzon'a geçerek Araklı ilesine bağlı Kestanelik köyündeki okulda bulunan 75 öğrenciye kitap ve kırtasiye hediye ettiler.


Şehidimiz Eren Bülbül’ü kabri başında ziyaret ederek dualarla yâd ettiler.


Bayburt'a giderek Bayraktar köyünde 12 öğrenciye kitap ve kırtasiye desteğinde bulundular. Daha sonrasında Van'a giderek Merkeze bağlı Şehit Koray İlkokulunda ki 100 öğrenciye kitap ve kırtasiye desteğinde bulundular.


Türkiye Öğrenci Meclis Başkanı Gencay Kaşık, yaptığı açıklamada; “Böyle anlamlı faaliyetler gerçekleştirmek ve de bizzat içinde aktif rol almak bizleri gerçekten duygusal bir dünyanın içerisine sokuyor. Köy Okuluna girdiğimiz andan itibaren oradaki öğrenci kardeşlerimizin bizlere gösterdiği ilgi anlatılamaz. Gerçekten çok zor durumda eğitim öğretim hayatını devam ettirmeye çalışan öğrenci kardeşlerimizin sayısı ne yazık ki çok fazladır.

Bizler öğrenci temsilcileri olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz her zamanda yapmaya hazırız. Bu Projemizi bizlere cesaretiyle çok şey öğreten Şehidimiz Eren Bülbül anısına gerçekleştirdik. Ruhu şad, mekânı cennet olsun.













Son Güncelleme: 26.09.2017 00:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.