Çorimder'de yeni yönetim

ÇORİMDER'de yeni yönetim kurulu oluşturuldu.

06 Kasım 2018 Salı 15:12
Çorimder'de yeni yönetim

Kısa adı ÇORİMDER olan Çorum İmam Hatipliler Derneği 4. Olağan Genel Kongresi gerçekleştirildi.

Kongre Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi hafız Lütfullah Avcı’nın okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Divan heyeti Adem Sanal, Cemil Öz ve Bilal Keleş’ten oluşturuldu. Seçildi.

Faaliyet raporu mevcut başkan Ayhan Boyraz tarafından okunarak, kongreye katılan üyeler 2 yıl içerisinde yapılan etkinlikler ve faaliyetler konusunda bilgilendirildi. Daha sonra denetleme kurulu üyesi Bilal Keleş denetim raporlarını sundu.

Tek listeyle gidilen seçimde, mevcut başkan Ayhan Boyraz güven tazeledi.

Kongreye katılan üyeler tarafından oy çokluğu ile seçilen yeni yönetim şu isimlerden oluştu;

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri: Ayhan Boyraz, Mustafa Yüksel, Mustafa Külcü, Aydın Asar. Yedek Liste; Semih Dumlu, Nurettin Aykul, Mustafa Özsoy, Erdoğan Şahin, Bilal Keleş.

Denetleme Kurulu Asil Üyeleri: İbrahim Ethem Demirci, Mahmut Oğuz Kavukçu, Arif Demiral. Yedek Liste; İsmail Boylu, Halit Yıldırım, Cemil Öz’de oluştu.

Son Güncelleme: 06.11.2018 15:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.