Çorum’un ilk dönüşüm özel ortaokulu

Eren Er Dersanesi Özel Ortaokula dönüştü. Çorum’da dersane olarak hizmet veren...

03 Temmuz 2015 Cuma 14:43
 Çorum’un ilk dönüşüm özel ortaokulu


Eren Er Dersanesi Özel Ortaokula dönüştü. Çorum’da dersane olarak hizmet veren Eren Er Dersanesi dönüşüm programı kapsamında bakanlığın kararına uyarak özel ortaokul ruhsatını aldı.


Özel Eren Er Dönüşüm Ortaokulu Müdürü Menderes Yılmaz, yaptığı açıklamada, eğitimdeki tecrübelerini dönüşüm dolayısıyla ortaokula aktardıklarını, bugüne kadar dershane olarak hizmet verdiklerini, dönüşüm programı kapsamında bakanlığın kararına uyarak dershaneyi Özel Ortaokula dönüştürdüklerini söyledi. Yılmaz, “Yıllardır kaliteden ödün vermeyen nitelikli eğitim anlayışıyla yüzlerce öğrencinin eğitim hayatında onlara destek olan Eren Er Dersanesi Çorum’un ilk dönüşüm ortaokulu olmanın verdiği mutluğu yaşıyor.” dedi.


“Özel Eren Er Ortaokulu olarak, köklü geçmişimizden doğan evrensel bir ufukla çocuklarınızı hayallerindeki geleceğe hazırlıyoruz.” diyen Yılmaz, ‘Neden Özel Eren Er Ortaokulu?’ sorusunu şöyle cevapladı:


“Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olup, Özel Ortaokul Resmi Programı uygulanacaktır.


Öğrencilerimiz, okulumuza devam ederken ikinci bir kurumdan ders takviyesi almalarına ihtiyaçları kalmayacaktır.


Toplam 102 öğrenci almayı planladığımız okulumuzda kontenjanımız sınırlıdır.


Öğrencilerimiz, Milli Eğitim Bakanlığı'nın sınıflara göre düzenlediği olimpiyatlar, fen lisesi, sosyal bilimler lisesi askeri lise, anadolu lisesi, spor lisesi ve meslek lisesi sınavları için ihtiyaçları olan programları okulumuzda ücretsiz alabileceklerdir.


Öğrencilerimiz, dersleri daha iyi anlamaları ve kavramaları için ihtiyaçları olan güncel ve kaliteli yardımcı ders kaynaklarına ücretsiz ulaşabileceklerdir.


Servis hizmetimiz ve öğle yemeği hizmetimiz, siz değerli velilerimize ve çocuklarınıza güven ve huzur verecektir.


Az Öğrenci - çok öğretmen prensibimiz sayesinde her öğrencimiz bire bir düzeyde maksimum ilgi imkânı bulacaktır.


Devletin verdiği özel okul teşviğinden yararlanma ve ödemelerinizde bütçenize uygun fiyat ve taksit imkânımız olacaktır.


Sürekli okul - öğrenci - veli işbirliği içerisinde öğrencilerimizin akademik başarısı ve sosyal - kültürel gelişimleri garanti altına alınacaktır.


Hem ben kazanayım hem de çocuğum diyorsanız, sizleri bekliyoruz.”



Son Güncelleme: 03.07.2015 21:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165