Çözüm Dergisi Dersanesi başarıyı ödüllendirdi

Çözüm Dergisi Dersaneleri Çorum Şubesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ödül töreni bugün gerçekleştirildi.

28 Ağustos 2014 Perşembe 16:02
 Çözüm Dergisi Dersanesi başarıyı ödüllendirdi


Çözüm Dergisi Dersaneleri Çorum Şubesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ödül töreni bugün gerçekleştirildi.


Dersane salonunda düzenlenen programda, LYS yerleştirme sonuçları ve 2013-2014 Eğitim-Öğretim  döneminde başarılı öğrenciler ödüllendirildi.


Düzenlenen törene dersane yöneticileri, öğretmenler, öğrenci velileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.


Çözüm Dergisi Dersanesi Müdürü Hamit Gökgöz’ün yaptığı açış konuşması ile başlayan program ödül töreni ve ikramla devam etti.


Dersane Müdürü Hamit Gökgöz, eğitimin sabır, azim, çaba gerektiren bir çalışma olduğunu belirterek, başarılı öğrencilerini kutladı.


Eğitim ve öğretimin insan hayatındaki yeri ve önemine değinen Gökgöz, başarıda emeği geçen dersane yöneticileri ve öğretmenlere teşekkür etti.


Törende Tıp Fakültesi’ni kazanan Sena Nur Taştan, Fen Lisesi’ni kazanan Beyzanur Pelteci ile Zeliha Büyükyol çeyrek altın ile ödüllendirildi. Ayrıca dönem boyu başarı gösteren ve çeşitli fakültelere girmeye hak kazanan Dilara Yıldırım, Aynur Gökgöz, Hakan Tercan, Doğukan Kurak ve Furkan Söngüt’e ödülleri verildi.


Başarı mutluluğunun yaşandığı törende, başarılı öğrencilere ödüllerini dersane müdürü ve öğrenci velileri verdi.

 


Son Güncelleme: 28.08.2014 16:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.