Daire Başkanı öğrencilerle buluştu

MEB Daire Başkanı memleketinde gençlerle buluştu

09 Ekim 2017 Pazartesi 16:56
Daire Başkanı öğrencilerle buluştu

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanı hemşehrimiz Fatih Başak, Sungurlu’da öğrencilerle bir araya geldi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kaymakam Mitat Gözen’in öncülüğünde “Sungurlu’nun Değerleri Gençlerimizle Buluşuyor Projesi” uygulamaya başladı

Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “İlçemizde yetişmiş ve önemli noktalara gelmiş kişilerle gençlerimizi buluşturmaya gayret gösterdiğimiz proje ile  kariyer planlama ve motivasyon sağlama konusunda  gençlerimizi aydınlatmayı hedefliyoruz. Gençlerimizi olumsuz düşüncelerinden bir nebze de olsa kurtarıp, kendileri,  çevreleri ve ülkeleri için neler yapabileceklerini düşünmelerini sağlamayı planlıyoruz.” denildi.

Proje kapsamında ilk çalışma Sungurlu Fen Lisesi’nde gerçekleştirildi. Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanı hemşehrimiz Fatih Başak, öğrencilerle bir araya geldi. Hayatından sunduğu kesitler ve anlattığı hikayelerle, gençler için oldukça önemli çıkarımlar oluşturan Başak, motivasyon konusunda bir sunum gerçekleştirdi.

Program sonrası İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, Fatih Başak’a öğrenciler ve ilçe adına teşekkür ederek plaket takdim etti.

Eryiğit, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak proje kapsamında faaliyetlere devam edeceklerini belirterek, ortaöğretim seviyesinde gençleri ilçede yetişmiş önemli değerlerle buluşturma noktasında daima gayret içinde olacaklarının altını çizdi.


Fatih Başak ta, “Sungurlu'nun Değerleri konulu proje kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün davetlisi olarak geldiğim memleketinde, Fen Lisesi öğrencileri ile güzel bir söyleşi yaptık ve ülkem adına daha da ümitlendim. Böyle bir çalışma da emeği geçenlere, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit ve Fen Lisesi Müdürü Ahmet Yandım’a teşekkür ederim.” dedi.




 

 

Son Güncelleme: 09.10.2017 17:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.