Dikkat güçlendirme programı

Eren Er Dershanesi’nin 3,4,5,6,7. ve 8.Sınıf öğrencilerine yönelik yaz tatilini...

25 Ağustos 2014 Pazartesi 16:43
 Dikkat güçlendirme programı


Eren Er Dershanesi’nin 3,4,5,6,7. ve 8.Sınıf öğrencilerine yönelik yaz tatilini fırsata dönüştürmeleri için düzenlediği (DGP) coşkuyla sonlandı.


Görsel Dikkatini Odaklama, Eşleştirme, Görsel Hafıza, Planlama, El Göz Koordinasyonu, Benzerlikleri Fark Etme, Genel Bilgilerin Artırılması konularında düzenlenen programın öğrencilere eğitim hayatları boyunca destek sağlanması, başarı seviyelerinin yükseltilmesi, özgüven sahibi başarılı bireyler olmalarına yardımcı olunması düzenlendi. 4 Ağustos 2014 Pazartesi günü başlayan etkinlik,  22 Ağustos 2014 Cuma günü sona erdi.


Tatil fırsata dönüştü


Eren Er Dersanesi Proje Kordinatörü Ali Belli, yaptığı açıklamada şöyle dedi; “Dersane olarak eğitim yılı boyunca Kaliteli ve Kontrollü Kolej Tabanlı Eğitim modeliyle öğrencilerimize derslerinde yardımcı olduk, sınavlara hazırlanmalarında eksiklerini giderdik çeşitli faaliyetlerle öğrencilerimize destek olduk, Öğrencilerimiz de TEOG ve Bursluluk sınavlarında üstün başarı göstererek emeklerinin karşılığını aldılar. Şuan tatilde olan öğrencilerimizin zamanlarını değerlendirmek ve önümüzdeki yıla donanımlarını artırmak için düzenlediğimiz bu programa katılan ve başarı gösteren öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz”


Hızlı kitap okuma ve anlama performansı arttı


Toplamda üç hafta 45 saat olarak düzenlenen kursta öğrenciler, özgün doküman ve testlerle günde 3 saat Dikkat Geliştirme Programından ders aldılar. Programın son üç gününde ise hızlı kitap okuma kursuna katıldılar. Öğrencilerin yaşına uygun dikkat göstermede, okuma hızlarında ve okuduğunu anlama yüzdelerinde gözle görülür bir artış gözlendi. Program kazanımlarının ailelerle paylaşımı ve katılan öğrencilere sertifika verilmesiyle program amacına ulaşmış oldu.



Son Güncelleme: 25.08.2014 16:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.