Dodurga’da etkinlikler sürüyor

Dodurga Mustafa Kemal İlkokulu tarafından Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında kültür ve...

20 Mayıs 2015 Çarşamba 10:30
 Dodurga’da etkinlikler sürüyor


Dodurga Mustafa Kemal İlkokulu tarafından Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında kültür ve sanat etkinlikleri düzenlendi. Dodurga Kaymakamı Muhammed Emin Elmalı, Garnizon Komutanı Ünal Aktaş, Belediye Başkanı Mustafa Aydın ve diğer idare amirlerinin katıldığı etkinliğe Dodurga halkının ilgisi yoğun oldu.


Etkinlikler kapsamında sahne alan Mustafa Kemal Ateşi Halk Dansları Topluluğu Ege ve Orta Anadolu yöresel halk danslarından örnekler sundu.


Hitit Üniversitesi Arkeoloji Kulübü öğrencileri, Hititler dönemine ait kıyafetlerin tanıtıldığı bir defile sunarak; Ağlayan Şehir Hattuşa isimli oyunun Adak sahnesini oynadılar. Arkeoloji Bölümü görevlileri eşliğinde isteyenlerin katılabildiği kilden hazırlanmış plakalarda tablet yazım etkinliği yapıldı.



Son Güncelleme: 20.05.2015 10:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165