Dodurga’ya yeni İHL müjdesi

Dodurga’ya yeni bir İmam Hatip Lisesi yapılacak

14 Ağustos 2017 Pazartesi 13:32
 Dodurga’ya yeni İHL müjdesi

AK Parti Çorum Milletvekili Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu ve Parlementolararası Birlik Türk Grubu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ ile birlikte Dodurga İlçesi’nde çeşitli incelemelerde bulundu.

Ceritoğlu ilk olarak Belediye Başkanı Mustafa Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Uysal ve İl Genel Meclis üyeleri ile birlikte Dodurga Kaymakamı Tayfun Deli’yi makamında ziyaret ederek, ilçenin sıkıntıları ve isteklerini dinledi.


“SULAMA SIKINTISI GİDERİLECEK”


Dodurga İlçesi’nde çeltik üreticilerinin yaşadığı sulama sıkıntısının kendisine iletildiğini belirten Ceritoğlu, DSİ yetkilileri ile görüşerek obruk barajına daha çok su bırakılma talebinde bulunarak, bu sorunu çözüme kavuşturacağını söyledi.


DODURGA’YA İMAM HATİP MÜJDESİ VERDİ


Dodurga AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Uysal, mevcut Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin 45 yıllık bir okul olduğunu ve yetersiz geldiğini belirtti.


Milletvekili Ceritoğlu yaptığı telefon görüşmeleri sonucunda Dodurga’ya yeni bir İmam Hatip Lisesi yapılacağının müjdesini verdi.


Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın’ın, İlçenin bir konukevine ihtiyacının olduğunu belirtmesi üzerine Ceritoğlu, bu konuda gerekli girişimleri yapacağının sözünü verdi.


“TALEPLERİ YERİNE GETİRİLECEK”


Kaymakamlıkta İlçe Jandarma Komutanı Ali Çakır ve İlçe Emniyet Amiri Feyyaz Gökhan Algül ile de görüşen Ceritoğlu, ilçenin asayiş durumu hakkında bilgi aldı.


Jandarma Komutanlığının ve Emniyet Amirliğinin talep ve isteklerini not alan Ceritoğlu, bu isteklerin yerine getirileceğini söyledi.


Son Güncelleme: 14.08.2017 13:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.