Doğum gününü okulda kutla

Sungurlu'da 'Doğum günümü okulda kutluyorum' projesi uygulanıyor

29 Eylül 2017 Cuma 19:14
Doğum gününü okulda kutla

Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 'Doğum günümü okulda kutluyoruz' projesi kapsamında tüm okullarda Eylül ayında doğan 667 öğrencinin doğum günü kutlandı. 


Projenin amacının, öğrencilere verilen değerin ortaya konması, kendilerini aile ortamında hissetmelerini sağlamak ve özel olduklarını hissettirmek olduğunu söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, "Projemiz kapsamında, öğrencilerimize ve velilerimize maddi yük olmadan öğrencilerimizi mutlu etmek amaçlanmaktadır. Her ayın son haftasında o ay içerisinde doğan öğrencilerimizin doğum günü, okul ailesi olarak hep birlikte kutlanacaktır" dedi.
Eryiğit, "Okullarımızda, öğrencilerimizin kendilerini rahat hissetmelerini, arkadaşlarını ve öğretmenlerini aileden bir birey olarak görmelerini sağlamak amacıyla her ay, o ay içerisinde doğan öğrencilerimizin doğum günlerini kutlayacağız. 'Doğum Günümü Okulda Kutluyoruz' ‘projesiyle, öğrencilerimizin ders stresinden uzak bir gün geçirip eğlenmelerini, sosyalleşmelerini sağlayacak ortamı sağlayarak onların gönüllerine dokunmayı amaçlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Eylül ayında doğan öğrencilerin doğum günlerini en içten dileklerle kutladığını söyleyen Eryiğit, "Proje kapsamında ilçemizdeki bütün okullarda fedakarca katkı sağlayan okul yöneticilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederim" diye konuştu.

Fatih Ortaokulunda düzenlenen doğum günü etkinliğine, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Eryiğit de katıldı. Sevinçleri yüzlerinden okunan öğrenciler, projede emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.






İHA







Son Güncelleme: 29.09.2017 19:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.