Dolu dolu yaz etkinliği

Anadolu Gençlik Derneği Çorum Şubesi Hanımlar Komisyonu düzenlediği yaz etkinliği ile...

22 Ağustos 2014 Cuma 15:02
 Dolu dolu yaz etkinliği


Anadolu Gençlik Derneği Çorum Şubesi Hanımlar Komisyonu düzenlediği yaz etkinliği ile kız öğrencilerin maddi manevi eğitimine devam ediyor.


4 Ağustos 2014 tarihinde yaz kurslarına başlayan öğrenciler farklı etkinliklerle sosyal aktivitelere katılıyor. Öğrenciler çeşitli ziyaretler ve geziler yapıyor.


Yaz boyunca Hıdırlık ve Sevgi Evleri ziyareti yapılırken, Çomar Barajı’nda piknik, Amasya gezisi,Necip Fazıl Kısakürek Gençlik Merkezi’nde sinema, puzzle ve satranç oyunları ve her hafta Pazartesi Çarşamba ve Cuma günleri  sabah namazı programları ifa edildi.


Haftanın bir günü sohbet programı yapılırken, gün içerisinde farklı derslerle ve Kur’an eğitimi ile öğrencilerin geleceğine yatırım yapılıyor.

 





Son Güncelleme: 22.08.2014 15:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165