Dumlupınar’da renkli kutlama

Dumlupınar İlkokulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenlikleri Mahmut Atalay Gençlik...

24 Nisan 2015 Cuma 18:17
 Dumlupınar’da renkli kutlama


Dumlupınar İlkokulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenlikleri Mahmut Atalay Gençlik Merkezi spor salonunda yapıldı. Yönetici öğretmen, veli ve öğrencilerin katıldığı şenlikler büyük bir katılımla gerçekleşti.


İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Okul Müdürü Mehmet Pala yaptı. Pala konuşmasında, 23 Nisan’ın ne anlama geldiğini açıklayarak, 23 Nisan şuurunun önemini vurguladı.


Programda; şiirler, çocuk oyunları, İstiklal Marşımız Oratoryosu, folklor gösterileri yapıldı. Programda Iraklı öğrencilerin kendi arkadaşlarıyla birlikte etkinliklerde görev almaları şenliklere renk kattı.


Çocukların gönlünce eğlendiği programda semah gösterisi, Romen ve Karadeniz oyunları ile Atatürk’ün son dansı gösterileri velilerden büyük alkış aldı.




Son Güncelleme: 24.04.2015 18:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165