Eğitime tatlı başladılar

Okul öncesi uyum eğitimi başladı

12 Eylül 2017 Salı 16:59
Eğitime tatlı başladılar

Sungurlu Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla Yavuz Selim İlkokulunda öğrencilerle pasta kesti.

Yeni eğitim-öğretim döneminde okul öncesi, birinci, beşinci ve dokuzuncu sınıf öğrencisi olacaklar için okula uyum haftası başladı. Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, Yavuz Selim İlkokulunu ziyaret ederek, öğrenci ve velilerle bir araya geldi.

Velilerle sohbet edip okulu gezen Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, okul müdürü Özkan Akbulut’tan bilgi aldı. Eryiğit, okulun yeni eğitim-öğretim yılına hazır hale gelmesinde büyük çaba sarf eden okul müdürü Özkan Akbulut’a teşekkür etti.

Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, 1/B sınıfını ziyaretinde öğrencilerle pasta keserek, mutluluklarına ortak oldu.

YENİ MÜFREDATA ÖVGÜ


Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, velilere hitaben yaptığı konuşmada, değişen yeni müfredat hakkında bilgi verdi. Eryiğit, “Değerli velilerimiz sizin çocuklarınız şu anlamda çok şanslı. 2017-2018 yılında Milli Eğitim Bakanlığımız müfredatını değiştirdi. Çocuklarımız yeni müfredatla eğitim görecekler. Yazılı ve görsel basında bu müfredatı eleştirme anlamında ki haberleri okuyoruz. Onunla ilgili size bilgi vermek istiyorum.  Bu çocuklarımızın okuyacağı müfredat 1 buçuk yıl üzerinde çalışılan, yüzde 60’ı öğretmenlerden, yüzde 40’ı da akademisyenlerden oluşan bir ekip tarafından hazırlanmıştır. Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı ve kapsayıcı müfredatı diyebilirim. Bu konuda içiniz rahat olsun. Bu konularda eleştirme amacı taşıyan haberler sizleri yanıltmasın o haberlerin de ne amaçla yapıldığını benim kadar sizler de biliyorsunuz.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak gerek öğretmenlerimiz gerekse sizlerin yanında olacağımızı buradan ifade etmek istiyorum.  2017-2018 eğitim-öğretim yılının beraberinde getirdi yeniliklerle bizlere sağlayacağı imkanlarla, çocuklarımıza ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.”










Son Güncelleme: 12.09.2017 23:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165